Αγριογούρουνο τηγανιτό

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
Κατηγορίες
Είδος
Χωρίς αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Αγριογούρουνο τηγανιτό http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 5 6 5

Υλικά:
  • 1 κομμάτι αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πιπεριά
  • 1 καρότο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπερο
  • κόκκινο κρασί
  • λίγο ξύδι
Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το αγριογούρουνο σ'ένα δοχείο με το κρασί, το ξύδι, το κομμένο κρεμμύδι, το κομμένο καρότο, την κομμένη πιπεριά και το δαφνόφυλλο και μαρινάρουμε. Αφήνουμε το δοχείο στο ψυγείο για περίπου 12 ώρες.

Στη συνέχεια τεμαχίζουμε με το μεγάλο μαχαίρι της κουζίνας το κρέας μέχρι να δημιουργήσουμε μικρές και λεπτές φέτες. Τέλος, αλατοπιπερονουμε και τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσει.

Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και πράσινη σαλάτα.

TIP: Αν το κρέας μας φαινετε "στεγνό" φτιάχνουμε μια σως από λεμόνι, λάδι και μουστάρδα και το περιχύνουμε.



Developed by Sidebar | Photos | About