Βασικές κατηγορίες αλκοολούχων ποτών

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
-
Είδος
-
4 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Βασικές κατηγορίες αλκοολούχων ποτών http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.5 13 5

Έχοντας τη διάθεση να μοιραστώ μαζί σας τα λίγα πραγματάκια που γνωρίζω πάνω στο θέμα "Αλκοολούχα Ποτά", πρώτα από όλα θα ήθελα να αρχίσω από κάποιες βασικές αρχές.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ
  1. Αυτά που προέρχονται από απόσταξη του κρασιού (π.χ. Μπράντυ, Grand Marnier)
  2. Αυτά που προέρχονται από απόσταξη δημητριακών (π.χ. βότκα, ουίσκι)
  3. Αυτά που προέρχονται από απόσταξη φρούτων και ζαχαροκάλαμου (π.χ. ρούμι)
  4. Αυτά που προέρχονται από χυμούς διάφορων φρούτων (Διάφορα λικέρ συνήθως)
  5. Αυτά που γίνονται από μία ουδέτερη βάση οινοπνεύματος και αρωματίζονται κατόπιν (π.χ. oύζο, τζιν)


Η ανάμειξη (κοκτέιλ) διαφορετικών κατηγοριών απαιτεί γνώση και εμπειρία που σίγουρα δεν την αποκτούμε πειραματιζόμενοι στους επισκέπτες μας. :)



Developed by Sidebar | Photos | About