ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ
- το λίπος να καίει πολύ ώστε το φαγητό να πάρει καφέ χρώμα και να μην απορροφήσει το λίπος
- το σκεύος να έχει χαμηλά τοιχώματα και να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρά το φαγητό χωρίς να συνοστίζονται τα υλικά του. Έτσι, το φαγητό παίρνει γρήγορα το καφέ χρώμα και δε σιγοβράζει στους χυμούς του
- το φαγητό να είναι εντελώς στεγνό ώστε να μη σιγοβράσει (αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν σοτάρετε φαγητά που έχουν προηγουμένως μαριναριστεί)
Φρέσκα αυγά ή ψέμα;
Παίρνουμε ένα ποτήρι νερό και ρίχνουμε 35 γραμ. αλάτι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το αλάτι να λιώσει. Ριχνουμε το αυγό και αν πάει στον πάτο, είναι φρέσκο αυγό της ημέρας. Αν πάει στη μέση, είναι 3-5...
Συμβουλές για το βράσιμο των αβγών
Να είναι σε θερμοκρασία δωματίου το αβγό κι όχι από το ψυγείο Μέσα στο νερό που βράζει να έχετε βάλει και λίγο ξύδι ή αλάτι Αν σπάσει παρ'όλα αυτά, για να μη χυθεί όλο το ασπράδι του, τυλίξτε το σε...
Συνταγές θεραπείας του hangover
Μερικά από τα παρακάτω συνηθίζονται σε άλλες χώρες στο εξωτερικό. (ΕΝΑ από αυτά χρειάζεται να κάνετε, όχι όλα μαζί) Ενας κλασικός τρόπος να αποφύγεις το hangover, είναι να πίνεις ΠΟΛΥ νερό κατά τη...