ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ GOURMET
MΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Υλικά:(για 8 παιδάκια)
  • 8 μπουτάκια κοτόπουλου
  • 3 ασπράδια αβγών
  • 3 κουτ.σούπας λάδι
  • 2 κουτ.σούπας χυμό ντομάτας
  • 1 και 1/2 φλυτζάνι χοντροτριμμένα κόρν φλέηκς
  • βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
  • αλάτι
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε σε ένα μπωλ τα ασπράδια με το χυμό ντομάτας και το λάδι.
  • Αλατίζουμε τα μπουτάκια και τα βουτάμε στο μπώλ.
  • Τα περνάμε κι από τα κορν-φλέηκς.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20'.
Σημείωση:
Για λιγότερα ή περισσότερα άτομα αυξομειώνουμε ανάλογα τις ποσότητες.
Μιά πράσινη σαλάτα τού ταιριάζει πολύ-για να αποφύγουμε το κλασσικό πια "τηγανιτές πατάτες".
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Αγγέλα η Σαλονικιά.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ GOURMET

Οι πρώτες τροφές

Θα ήθελα να ενθαρύνω τις μαμάδες να πειραματίζονται - όχι με την υγεία του παιδιού - αλλά με τις γεύσεις , που ξέρεις , στο μωρό σου μπορεί να αρέσει το φαγητό που εσύ ... ούτε να το σκεφτείς (όπως...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ GOURMET

Πίτα γατούλα με πουρέ και κιμά

Μια νόστιμη πίτα με κιμά και πουρέ, κατάλληλα διακοσμημένη ώστε να τα ελκύει, διότι ως γνωστόν..."πρώτα χορταίνει το μάτι " θα γίνει ένα από τα αγαπημένα τους πιάτα! YΛΙΚΑ:(για 2 μεγάλους και 2...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ