Παραγωγική Διαδικασία:
Πρόκειται για μία διαδικασία που απαιτεί πολύ υπομονή και που καταλήγει κάτω από αυστηρή επίβλεψη των ειδικών, σε μία προσεκτική επιλογή εξαίρετων κρασιών.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αυτό το κρασί έχει έντονο κόκκινο χρώμα. Η ποικιλία Merlot του προσδίδει στρογγυλότητα, άρωμα φρέσκου μπουκέτου καθώς και πλούσια γεύση τανίνης. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η μακροβιότητά του.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα μαγειρευτά, αρνί, κυνήγι, πουλερικά, τυριά έντονα.

ΚΡΑΣΙΑ

Σαγκρία

Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γραμ. ζάχαρη 100 ml μπράντι ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κανάτα. Προσθέτετε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού,...

ΚΡΑΣΙΑ

Σαγκρία (No2)

Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...

ΚΡΑΣΙΑ

Κρασιά Ζίτσα

Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ