Σαγκρία (No2)

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
-
Κατηγορίες
Είδος
-
20 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Σαγκρία (No2) http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.6 70 5

Υλικά
  • 1 lt κόκκινο κρασί
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 100 ml brandy ή κονιάκ
  • 1 κομμάτι κανέλλα
  • 2 πρέζες μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

  • Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες ειδικά για σαγκρία μαζί με κουτάλα και ποτήρια). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βέβαια και μια βαθιά πιατέλα ή ότι άλλο παρεμφερές έχετε, απλά είναι θέμα εμφάνισης.
  • Προσθέστε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού, μήλου, λεμονιού και ροδάκινου.
  • Σκεπάστε την κανάτα και αφήστε τη γύρω στις 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να απορροφήσει το κρασί το άρωμα των φρούτων.
  • Σερβίρετε με 250 ml παγωμένη σόδα (προαιρετικά).



Developed by Sidebar | Photos | About