Μαρέγκα

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μέτρια
Είδος
-
43 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Μαρέγκα http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3 73 5

Υλικά:
  • 6 ασπράδια αβγών
  • 175 γραμ. ζάχαρη
  • 175 γραμ. ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. γλυκού ξίδι
  • 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα βανίλια σκόνη
Εκτέλεση:
  • Χτυπάτε τα ασπράδια ενώ ρίχνετε τη ζάχαρη, το ξίδι, το αλάτι λίγο λίγο. Όταν σφίξει η μαρέγκα καλά, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε απαλά με τη σπάτουλα.
  • Η μαγκιά στους μπεζέδες (μαρέγκα ψημένη) είναι το ψήσιμο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 C για 1 ώρα περίπου (ίσως και παραπάνω). Προσοχή να μην αρχίσει να κιτρινίζει από το ψήσιμο.



Developed by Sidebar | Photos | About