Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε Harissa - σωληνάριο ή κονσέρβα (ένας πολτός τύπου μουστάρδας που θα βρείτε στα Carefour και σε άλλα σουπερμάρκετ), μουστάρδα, μπύρα και λίγο σκόρδο.

2 - 3 ώρες πριν το ψήσιμο βάζετε το κρέας σε ένα μπωλ όπου έχετε χοντροκόψει ένα κρεμμύδι και έχετε αδειάσει ένα μπουκάλι μπύρας.

Όταν είναι να ψήσετε, τρίβετε την επιφάνεια του κρέατος με μια δυο κομένες σκελίδες σκόρδου. Μετά την περνάτε με ένα μίγμα μισό Harissa - μισό μουστάρδα και κατευθείαν στα κάρβουνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φροντίστε να έχερε πολλές μπύρες στο ψυγείο.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Γεμιστά με ρύζι

Υλικά για 4 άτομα 4 ντομάτες μεγάλες, σφιχτές και ώριμες 4 κολοκύθια 4 πιπεριές φλάσκες (ή 4 μελιτζάνες φλάσκες) 1 ματσάκι μαϊντανό 8 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίνα (υπολογίστε 1 φλυτζανάκι ρύζι...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά (για 4 άτομα) 1/3 κούπας λάδι ή βούτυρο 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1/2 κούπα ζωμού κότας 1/2 κούπα μουστάρδα ντιζόν 1/4 κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι κορν φλάουρ...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Αρνάκι γιαχνί

Εχουμε και λέμε (για 4 άτομα): Τσιγαρίζετε στην κατσαρόλα δυο μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και 1-2 σκελίδες σκόρδο (σε ελαιόλαδο παρακαλώ, οχι σπορέλαια και μαργαρίνες!), και ρίχνετε απο πάνω μισό...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ