Πίτσα με σφολιάτα

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
Είδος
3 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Πίτσα με σφολιάτα http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.8 12 5

Υλικά:
  • σφολιάτα
  • ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομματάκια
  • ελιές μαύρες
  • χαλούμι κομμένο σε μικρούς κύβους
  • τυρί τριμμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε ροδέλες
  • μανιταράκια κομμένα σε φέτες
  • 1 ντομάτα κόκκινη τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 4 κουταλιές γάλα
  • ρίγανη
Εκτέλεση:

Ανοίγουμε τη σφολιάτα σε φύλλο όσο χοντρό το θέλουμε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσουμε.

Ψήνουμε τη σφολιάτα σε μέτριο φούρνο για 10 λεπτά περίπου.

Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και προσθέτουμε από πάνω το ζαμπόν, τις ελιές, το χαλούμι, τις πιπεριές, τα μανιταράκια και τέλος το τυρί.

Χτυπάμε σε μια λεκάνη το αυγό, προσθέτουμε το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στην πίτσα.Ρίχνουμε στο τέλος τη ρίγανη.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά περίπου.

Μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε όποια υλικά θέλουμε.



Developed by Sidebar | Photos | About