Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το σκόρδο για λίγο χωρίς να μας καεί.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα, το βασιλικό, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και τέλος τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και σωτάρουμε το σκόρδο για λίγο χωρίς να μας καεί.
Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα, το βασιλικό, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και τέλος τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...
Σπαγγέτι αλά CARBONARA v.2
Υλικά: Μακαρόνια κατα προτίμιση spaghetti (ή πένες) Κρέμμα γάλακτος Τυρί parmigiano reggiano 1 αυγό -αν το χρησιμοποιήσετε ολόκληρο ή 2 αν χρησιμποιήσετε μόνο τους κρόκους Panceta Afumicata (μπορει...