ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ
Οδηγίες Κατασκευής:
- Παίρνουμε το μήλο και το κόβουμε στην μέση
- Παίρνουμε το ένα μισό και, με το κουταλάκι παριζιέν, κόβουμε κωνοειδή μπαλάκια απο μήλο
- Τα γυρίζουμε και τα ξανασφηνώνουμε πάλι δημιουργώντας έτσι το "καπέλλο" του μανιταριού
- Ύστερα παίρνουμε το αγγούρι και το κόβουμε στην μέση
- Παίρνουμε το κάτω μισό και το σφηνώνουμε απο την κάτω μεριά του μήλου και, βουαλά, ένα μανιτάρι για να διακοσμήσουμε σαλάτες
Γαβάθα φρούτων από πάγο
Γαβάθα φρούτων από πάγο Υλικά Γαβάθα μεγάλη, (κατά προτίμηση) πλαστική Γαβάθα μικρότερη, (υποχρεωτικά) πλαστική Νερό (απαραίτητο) Λουλούδια (προαιρετικά) Κατασκευή Μέσα στην μεγάλη γαβάθα ρίχνουμε...
Ψεύτικο Μανιτάρι
Οδηγίες Κατασκευής: Παίρνουμε το μήλο και το κόβουμε στην μέση Παίρνουμε το ένα μισό και, με το κουταλάκι παριζιέν, κόβουμε κωνοειδή μπαλάκια απο μήλο Τα γυρίζουμε και τα ξανασφηνώνουμε πάλι...
Τούρτα Δόκτωρ Ζιβάγκο
Λοιπόν, α, χμ.....ξέρετε δεν φτιάχνω καθόλου γλυκά αλλά το μενού θέλει το γλυκό του! Γι αυτό σας προτείνω να αγοράσετε μια τούρτα με ροδάκινα από το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της πόλης , ζητώντας από...