Υπέροχο μπέικον, καταπληκτικό προσιούτο και πολύ νόστιμα λουκάνικα.
Πρατήριο και στο κέντρο του χωριού. Αξίζει να κάνετε και τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας.
To τηλέφωνο της αλλαντοποιίας στον Προυσό της Ευρυτανίας είναι 0237-80810. Πρόκειται για τα αλλαντικά Στρεμμένου. Υπάρχει και στην Αθήνα τηλέφωνο (6440195) που μπορεί κανείς να συνενοηθεί για παραγγελία για το σπίτι του. Αξίζει...
Βιβιάννα Βαρδή

[Δεν γνωρίζω αν αυτά τα αλλαντικά είναι όντως καταπληκτικά, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, έχω δει πάντως να πωλούν prosciuto Προυσού και στα Βριλήσσια (Αρης Μασκίνης, Γράμμου 41 Βριλήσσια) και φαντάζομαι αν ψάξετε θα το βρείτε και σε άλλα ντελικατέσσεν]
ChiefChef

ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ / DELICATESSEN

Χαβιάρι

Μα τι είναι τέλος πάντων το χαβιάρι; Ψάρι; Για να το πούμε απλά, χαβιάρι θεωρείται οποιοδήποτε αλατισμένο αβγοτάραχο ή αβγό ψαριού. Στην Αμερική, όταν μπροστά από το είδος του ψαριού προηγείται η...

ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ / DELICATESSEN

Αυγοτάραχο Μεσολογγίου

Το αυγοτάραχο δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα αυγά της μπάφας (έτσι λένε οι ψαράδες το ψάρι μουγίλος). Τα ξεραίνουν αργά και με προσοχή, τα στεγνώνουν, τα αλατίζουν και τα κερώνουν με αληθινό κερί...

ΝΤΕΛΙΚΑΤΕΣΕΝ / DELICATESSEN

Φουά γκρα

Λέξεις-κλειδιά που πρέπει να γνωρίζετε αν θελήσετε να αγοράσετε φουά γκρα: Cru: είναι το ωμό φουά γκρα. Γίνεται φοβερό αν τηγανιστεί ελάχιστα σε δυνατή φωτιά. Frais: το φουά γκρα που βράζεται στον...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ