Ιταλικά μπρουσκέτα

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
Ιταλικά μπρουσκέτα http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 4.7 18 5

Υλικά:
  • 1 χθεσινό ψωμί μπαστούνι ή μπαγκέτα
  • 2 ντομάτες
  • βασιλικό φρέσκο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • παρμεζάνα σε φλύδες
  • σκόρδο
Εκτέλεση:

Κόβουμε σε φέτες το ψωμί και το βάζουμε στο φούρνο ή στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε το σκόρδο στη μέση και αλείφουμε πάνω κάτω το ψωμί, αφού το έχουμε βγάλει από τη φωτιά.

Κόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια την ντομάτα και την ανακατεύουμε με το λάδι και τα μυρωδικά, μπαχαρικά και βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού μια κουταλιά. Στο τέλος βάζουμε από πάνω φλύδες παρμεζάνας και κομμάτια από τυρί (αν θέλουμε να δώσουμε και μια ελληνική νότα).



Developed by Sidebar | Photos | About