ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

 

Υλικά:
  • 500 γρ. καλαμαράκια μικρά
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 1/2 ματσάκι άνιθο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • λίγο αλάτι
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο
  • 1 κούπα πλιγούρι
Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε τα καλαμαράκια με το ελαιόλαδο, το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο.

Μέτα από 2-3 λεπτά σβήνουμε το φαγητό με το ούζο.

Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη ντομάτα και το πλιγούρι.

Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε και το αλάτι και προσθέτουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό.

Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS

Σειρά Μαθημάτων: Στρουθοκάμηλος Ι

Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι κρέας ιδιαίτερα εύγευστο, με πολύ καλά διατροφικά χαρακτηριστικά. Το προτιμούν αθλητές, το συνιστούν γιατροί, το επιλέγουν όσοι αναζητούν ποιότητα και σιγουριά στο πιάτο...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS

Ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ

Η γνωριμία με τα προϊόντα ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ και τον τρόπο παρασκευής του ούζου συνεχίστηκε στο Μουσείο του Ούζου, δίπλα στα σύγχρονα αποστακτήρια της Ποτοποιίας ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ. Τραβήξαμε φωτογραφίες, βίντεο...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - LINKS

Αρχαίων Γεύσεις

Πρόκειται για μια αλυσίδα εστιατορίων του ομίλου Αδάμη (ναι, αυτός που έχει και τα γνωστά Beer Academy). Πολύ πρωτότυπη ιδέα και σίγουρα αξιόλογη η προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν πληροφορίες για...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ