Ψαρονέφρι με μουστάρδα και γιαούρτι

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
26 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Ψαρονέφρι με μουστάρδα και γιαούρτι http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.6 91 5

Υλικά:
  • 800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ.γ. μουστάρδα
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες (μενταγιόν).

Πατάμε ελαφρά με την παλάμη να φαρδύνουν τα μενταγιόν.

Τα αλατοπιπερώνουμε καλά.

Αλείφουμε ένα ταψάκι με ελάχιστο λάδι.

Τοποθετούμε μέσα τα μενταγιόν.

Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις.

Αφαιρούμε το κάλυμμα.

Αλείφουμε κάθε μενταγιόν με μουστάρδα και 1 κ.σ. γιαούρτι.

Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

Ψήνουμε τα μενταγιόν ξεσκέπαστα για 10 λεπτά - μέχρι να ροδίσουν.



Developed by Sidebar | Photos | About