Σκορδόψωμο

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μικρή
21 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Σκορδόψωμο http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.8 90 5

Το καλύτερο είναι να γίνει με μπαγιάτικη φρατζόλα χωριάτικη.

Εκτέλεση:

  • Σε μπωλ ανακατεύετε βούτυρο Vitam με λιωμένο σκόρδο και λίγο αλάτι. Προαιρετικά με αρωματικό χόρτο τις αρεσκείας σας.
  • Κόβετε μια φρατζόλα ψωμί σε φέτες, αλλά όχι μέχρι να χωριστούν.
  • Αλείφετε κάθε φέτα κι από τις δύο πλευρές με το βούτυρο.
  • Περιχύνετε τη φρατζόλα με γάλα Εβαπορέ κι αφήνετε να τραβήξει για 5 λεπτά.
  • Ψήνετε στους 180, σε φούρνο, ώσπου να τραγανίσει λίγο το ψωμάκι.

Είσαστε έτοιμοι.
Καλή σας όρεξη.




Developed by Sidebar | Photos | About