Τίτλος: Το Τραπέζι Της Κυριακής
Συγγραφέας: Μαρία Χαραμή - Δημήτρης Χατζηνικολάου
Εκδόσεις: Ακρίτας
ISBN: 960-328-030-5


Δύο άνθρωποι από τους πιο γνωστούς για την ενασχόληση τους με τα φαγητό και το κρασί, έγραψαν αυτό το βιβλίο αναδημοσιεύοντας κείμενά τους που είχαν πρωτοπαρουσιαστεί στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Πολλές ωραίες και "βατές" συνταγές με παράλληλη εκτενή παρουσίαση ενός κρασιού από τον Ελληνικό αμπελώνα.

Ένα βιβλίο που δεν περιέχει φωτογραφίες ή άλλα εντυπωσιακά στοιχεία, αλλά είναι καλογραμμένο και ελκυστικό. Σίγουρα μια καλή παρουσία σε μια ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Βιολογικά προϊόντα

Οταν μιλάμε για βιολογικά γεωργικά προϊόντα (οργανικά ή οικολογικά), πρόκειται για προϊόντα που έχουν καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων, ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων. Αντίθετα, η...

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κινέζικη κουζίνα

Η κινέζικη κουζίνα είναι ιδιαίτερα νόστιμη αλλά και πολύ ελαφριά, υγιεινή και καθόλου παχυντική . Δε χρησιμοποιεί, για παράδειγμα, βούτυρο ή μαγειρικό λίπος και το λάδι που χρησιμοποιείται στο φαγητό...

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Ζυγούρι, πρόβατο, αρνάκι γάλακτος

Αρνάκι γάλακτος είναι το νεαρό πρόβατο (ανεξαρτήτου φύλου) που σφάχτηκε πολύ μικρό, πριν να φτάσσει στη γεννητική του ωριμότητα. Έχει χρώμα ανοιχτό κόκκινο. Κρέας ζυγουριού θα βρείτε στην αγορά...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ