Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και την πιπεριά.
- Τα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λάδι, ανακατεύοντας τα για 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά (γύρω στα 10 λεπτά).
- Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με σκόρδο και την πιπεριά.
- Προσθέτουμε και το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
-
Σερβίρουμε αμέσως ώστε να είναι ζεστά.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...
Σπαγγέτι αλά CARBONARA v.2
Υλικά: Μακαρόνια κατα προτίμιση spaghetti (ή πένες) Κρέμμα γάλακτος Τυρί parmigiano reggiano 1 αυγό -αν το χρησιμοποιήσετε ολόκληρο ή 2 αν χρησιμποιήσετε μόνο τους κρόκους Panceta Afumicata (μπορει...