Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Cabernet Sauvignon από τους αμπελώνες στη Σταμάτα. Ωριμάζει καλά μέσα σε δρύινα γαλλικά βαρέλια και φιάλες. Πορφυρό κρασί με άριστη δομή και πρωτόγνωρα αρώματα με νότες ξύλου.
Συνδυασμοί:
Δένει αρμονικά με κόκκινο κρέας, κυνήγι και τυριά.Σερβίρεται στους 20οC.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...