Εκτέλεση
- Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες ειδικά για σαγκρία μαζί με κουτάλα και ποτήρια). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βέβαια και μια βαθιά πιατέλα ή ότι άλλο παρεμφερές έχετε, απλά είναι θέμα εμφάνισης.
- Προσθέστε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού, μήλου, λεμονιού και ροδάκινου.
- Σκεπάστε την κανάτα και αφήστε τη γύρω στις 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να απορροφήσει το κρασί το άρωμα των φρούτων.
- Σερβίρετε με 250 ml παγωμένη σόδα (προαιρετικά).
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...
Μοσχάτο Σάμου
Τα ξηρά, λευκά, μοσχάτα κρασιά της Σάμου είναι μια ξεχωριστή οικογένεια κρασιών. Διακρίνονται για την απαλή και ισορροπημένη γεύση τους. Συνδυάζουν αρμονικά το γεύμα σας, αλλά πίνονται ευχάριστα και...