Υλικά
  • 1 lt κόκκινο κρασί
  • 100 γραμ. ζάχαρη
  • 100 ml μπράντι ή κονιάκ
  • 1 κομμάτι κανέλλα
  • 2 πρέζες μοσχοκάρυδο

    Εκτέλεση

  • Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κανάτα.
  • Προσθέτετε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού, λεμονιού, μήλου.
  • Σκεπάστε τη κανάτα και αφήστε τη 2 ώρες στο ψυγείο.
  • ΚΡΑΣΙΑ

    Σαγκρία

    Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γραμ. ζάχαρη 100 ml μπράντι ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κανάτα. Προσθέτετε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού,...

    ΚΡΑΣΙΑ

    Κρασιά Ζίτσα

    Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...

    ΚΡΑΣΙΑ

    Κρασί Γουμένισσα

    Το κρασί παράχθηκε και εμφιαλώθηκε στο κτήμα Τίτου Ευτυχίδη στο Κιλκίς, που βρίσκεται στην περιοχή Γουμένισσα σε περιοχή V.Q.P.R.D (Ονομασία Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητας). Το κρασί Γουμένισσα...

    ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ