Υλικά
1 lt κόκκινο κρασί
100 γραμ. ζάχαρη
100 ml μπράντι ή κονιάκ
1 κομμάτι κανέλλα
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κανάτα.
Προσθέτετε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού, λεμονιού, μήλου.
Σκεπάστε τη κανάτα και αφήστε τη 2 ώρες στο ψυγείο.
Εκτέλεση
![](http://greekcook.gr/cache/e4/e4c76b07727745db879d4f0866da1678.png)
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...
![](http://greekcook.gr/cache/e4/e4c76b07727745db879d4f0866da1678.png)
Κρασί Γουμένισσα
Το κρασί παράχθηκε και εμφιαλώθηκε στο κτήμα Τίτου Ευτυχίδη στο Κιλκίς, που βρίσκεται στην περιοχή Γουμένισσα σε περιοχή V.Q.P.R.D (Ονομασία Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητας). Το κρασί Γουμένισσα...