Ως γνήσιο τέκνο της μαμάς πατρίδας και ως συνηθισμένη φοιτήτρια στην Αγγλία, ακολουθώ τον κανόνα Νο 1: Δεν μαγειρεύω ποτέ και για κανέναν λόγο. Αυτό σημαίνει ότι τα Σ/Κ, που το εστιατόριο της εστίας είναι κλειστό, παρακάμπτω τον κανόνα Νο 2 (: Βρίσκω ένα καλό delivery) για χωροταξικούς-οικονομικούς λόγους και δαπανώ 5 λεπτά από τον χρόνο μου για να φτιάξω ένα πρόχειρο γεύμα. Τελείως πρόχειρο, πρέπει να τονίσω, και δεν το "φτιάχνω" ακριβώς, πρέπει να διευκρινίσω επίσης. Απλώς συνήθως προσθέτω νερό.

Εδώ, λοιπόν, παραθέτω ένα συγκριτικό των έτοιμων γευμάτων που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Να πω ότι οι τιμές τους είναι όλες πάνω κάτω στη λίρα, με επουσιώδεις διαφοροποιήσεις. Όλα φτιάχνονται με τον ίδιο τρόπο, εκτός από τα λαχανικά, το τελευταίο. Τέλος, είμαι σίγουρη ότι ο κατάλογος είναι ελλιπής, οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ.

Cup a soup, γεύση Chicken & Mushroom with Pasta: ανεκτή γεύση, όταν είναι καυτή είναι καλύτερη, πολύ απλή στη διαδικασία (ρίχνεις βραστό νερό και ανακατεύεις, περιμένεις για 4 λεπτά και ανακατεύεις ξανά)

TasteBreaks Indian creamy Korma rice: όχι πολύ πετυχημένο, όχι ιδιαίτερα βρώσιμο. Εκτός αν σ'αρέσει τρελά το ρύζι Korma. Η ίδια προετοιμασία με το προηγούμενο.

Cup Noodle Chicken and Mushroom Flavour: Είναι καλά. Είναι τα καλύτερα που δοκίμασα μέχρι τώρα, από αυτού του είδους τα φαγητά.

Cup Noodle Spicy Flavour: Είναι καλά, αλλά η γεύση είναι πολύ πικάντικη.

TasteBreaks Creamy Mushroom Pasta: Καλή απόδοση της συνταγής, θα το ξανάτρωγα. Η ίδια διαδικασία.

Pot Noodle Sweet and Sour: Τρώγονται, χωρίς να τρελαίνομαι κιόλας. Αρκετά καλή ποιότητα δείχνουνε (πάντα μιλάμε τηρουμένων των αναλογιών).

Micronoodles: η φρίκη της Κίνας στο μπωλάκι σας. Μείνετε μακριά του. Σε κάθε γεύση.

Έτοιμα λαχανικά Tesco με φακελάκι σάλτσας μέσα: Είναι η υγιεινότερη από τις ανθυγιεινές ετούτες λύσεις. Τα λαχανικά διατηρούνται στο ψυγείο, απλώς χρειάζεται φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθούν και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται μόνο για λαχανικά και... δεν πιάνονται, τα άτιμα.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, φοβάμαι. Ελπίζω, δε, να μη με εξοστρακίσετε από το site που τρώω τέτοια σκουπίδια. Υπόσχομαι ότι αν ποτέ ξαναγυρίσω στην Ελλάδα θα τρώω μόνο το φαγητό της μαμάς μου!

nice 2B back :))

ΕΡΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(;)

Το τέλειο τοστ της μαμάς του φίλου μας

Πολλοί μου γράφουν και με ρωτάνε συνέχεια. Πως μπορώ να φτιάξω το τέλειο τοστ; Εχω δοκιμάσει πολλές συνταγές και παρόλα αυτά δεν μπορώ να το κάνω όπως εκείνο που έφαγα από την μαμά του τάδε φίλου μου...

ΕΡΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(;)

Φαγητό για αληθινούς άντρες

"Ο άντρας θέλει να ταϊσει την κορμάρα του. Ο άντρας ξοδεύεται σε γυναίκες και σε δουλειά. Ο άντρας θέλει ενέργεια. Ο άντρας είναι αυτόνομος. Ο άντρας σκοτώνει το φαϊ, ψήνει το φαϊ, τρώει το φαϊ. Ο...

ΕΡΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ(;)

Έτοιμα γεύματα (ο Θεός να τα κάνει...)

Ως γνήσιο τέκνο της μαμάς πατρίδας και ως συνηθισμένη φοιτήτρια στην Αγγλία, ακολουθώ τον κανόνα Νο 1: Δεν μαγειρεύω ποτέ και για κανέναν λόγο. Αυτό σημαίνει ότι τα Σ/Κ, που το εστιατόριο της εστίας...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ