Εκτέλεση:
- Μαρινάρουμε τα φιλετάκια με το κάρυ
και τα αφήνουμε 2 ωρίτσες στο ψυγείο.
- Εντωμεταξύ κόβουμε τις πατάτες ροδέλες και τις τηγανίζουμε.
- Κόβουμε τα φιλετάκια και σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό). Τα
αφήνουμε να σιγοβράσουν μόνο με νερό - για 15 λεπτά και τα
γυρίζουμε ανά 5 λεπτά.
- Αφού πάρουν χρώμα, σβήνουμε τα φιλετάκια με το
βαλσάμικο.
- Στρώνουμε σε ένα πυρέξ τις πατάτες και μετά το κοτόπουλο.
- Χτυπάμε τη μουστάρδα με την κρέμα γάλακτος, το βασιλικό, αλάτι,
κόκκινο πιπέρι και περιχύνουμε το φαγητό στο πυρέξ.
- Τέλος, προσθέτουμε τα τυριά και ψήνουμε για ένα τεταρτάκι στο
γκριλ για να πάρει χρώμα.
Kοτόπουλο γεμιστό βρασμένο σε μπύρα
Yλικά: 2 στήθη κοτόπουλο 1 πακέτο σπανάκι βρασμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 10-15 μανιτάρια φρέσκα 10 φέτες μπέικον τριμμένη παρμεζάνα 2-3 κουτάκια μπύρας Εκτέλεση: Πλένουμε τα φιλέτα και τα...
Κοτόπουλο με μπύρα
Υλικά: κοτόπουλο σε μερίδες 3/4 του μπουκαλιού της μπύρας αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Αλατοπιπερώνετε καλά το κοτόπουλο, περιχύνετε...
Κοτόπουλο φούρνου με λαχανικά (ολίγον κινέζικο)
Υλικά: 1 κοτόπουλο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 πράσινες πιπεριές, 250 γρ μανιτάρια, 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο, 2 κουτ. σούπας νισεστέ (βλ. γλωσσάρι νισεστές), μισό λεμόνι, 250 γρ γκούντα Ολλανδίας....