![](repository/wineshop/16003.jpg)
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Πολύπλοκα αρώματα φρούτων,βουτύρου,ξηρών καρπών,πικραμύγδαλου και καραμέλας,ισορροπημένο με καλές οξύτητες και μακρά επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει σολομό,πικάντικα τυριά,ακόμα και βαριά ελληνική κουζίνα.Σερβίρεται ελαφρά δροσερό στους 14οC.
![](http://greekcook.gr/cache/e4/e4c76b07727745db879d4f0866da1678.png)
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
![](http://greekcook.gr/cache/e4/e4c76b07727745db879d4f0866da1678.png)
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...