Κάνουμε τον espresso και όσο περιμένουμε να γίνει ο καφές, ζεσταίνουμε 3 φλιτζανάκια γάλα.

Σε ένα σέικερ βάζουμε το γάλα, και ζάχαρη αν θέλουμε, και χτυπάμε μέχρι το γάλα να γίνει αφρός.

Στα φλιτζανάκια βάζουμε λίγο κακάο σκόνη, προσθέτουμε λίγο καφέ, λίγο γάλα και επαναλαμβάνουμε με κακάο, καφέ, γάλα. Στο τέλος πασπαλίζουμε με κακάο.

ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Μικρά μυστικά για τον καφέ

Για κάθε δόση αναμιγνύετε 1/2 φλυτζάνι ζεστό καφέ φίλτρου και όποιο από τα παρακάτω ποτά προτιμάτε. Σκεπάζετε πάντα με χτυπημένη κρέμα γάλακτος και λίγη κανέλα ή τρούφα. Καφές Κολομβιανός:...

ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Καλοκαιρινές απολαύσεις Coffeeway

Τα νέα προϊόντα τους για το καλοκαίρι είναι: στιγμιαίος αρωματικός καφές που παράγεται από τις καλύτερες κολομβιανές ποικιλίες: με άρωμα Βανίλια, Irish Cream ή Φουντούκι χαρμάνι στιγμιαίου καφέ...

ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ

Σαλέπι

Πώς φτιάχνουμε 1 ποτήρι τσαγιού σαλέπι Διαλύουμε 1 κουταλιά του γλυκού σαλέπι σε λίγο χλιαρό νερό. Βάζουμε γάλα σε ένα κατσαρολάκι. Ρίχνουμε το σαλέπι μέσα στο γάλα, ανάβουμε το μάτι της κουζίνας σε...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ