ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΑΣΙΑ
ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 1998

 


Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Κόκκινο λαμπερό χρώμα.Στη μύτη έχει αρώματα κόκκινων φρούτων όπως κεράσι,βύσσινο και φραγκοστάφυλο.Πλούσιο με μαλακή γεύση.
Συνδυασμοί:
Συνδυάζεται με κόκκινο κρέας και μοσχαράκι γάλακτος.Χρόνος ζωής κρασιού:2-3 χρόνια.

ΚΡΑΣΙΑ

Σαγκρία

Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γραμ. ζάχαρη 100 ml μπράντι ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κανάτα. Προσθέτετε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού,...

ΚΡΑΣΙΑ

Σαγκρία (No2)

Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...

ΚΡΑΣΙΑ

Κρασιά Ζίτσα

Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ