Εκτέλεση:
Κάνουμε τα μπισκότα κομμάτια, αλλά όχι πολύ μικρά. Μετά ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μέσα στα μπισκότα και μαζί το κακάο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και μόλις γίνει το μίχμα, βάζουμε όλα τα υλικά είτε σε μια φόρμα μακρόστενη, είτε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε μισή ώρα έξω από την κατάψηξη για να μπορεί να κοπεί.
Κάνουμε τα μπισκότα κομμάτια, αλλά όχι πολύ μικρά. Μετά ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα μέσα στα μπισκότα και μαζί το κακάο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και μόλις γίνει το μίχμα, βάζουμε όλα τα υλικά είτε σε μια φόρμα μακρόστενη, είτε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε μισή ώρα έξω από την κατάψηξη για να μπορεί να κοπεί.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...