Για το dressing:
Καλό θα είναι να μείνει ένα βράδυ στο ψυγείο.
Είναι γευστικότατο, αλλά προσοχή στις θερμίδες.
Στην original συνταγή, δεν έχει κέτσαπ και μουστάρδα. Και στο μείγμα προσθέτουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού καλά κοπανισμένο καρύδι.
- ένα μικρό βαζάκι και κάτι παραπάνω μαγιονέζα
- αλάτι-πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- λίγο ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
- Μαδάμε το ψαχνό του κοτόπουλου σε μπουκιές και ανακατεύουμε με το τριμμένο κασέρι.
- Σοτάρουμε πολύ καλά τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε ένα μπώλ και αυξομειώνουμε τις ποσότητες ανάλογα με τα γούστα μας.
- Ρίχνουμε τα 3/4 του dressing στο μείγμα του κοτόπουλου και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε την κοτοσαλάτα σε δοχείο σερβιρίσματος και στρώνουμε από πάνω το υπόλοιπο dressing.
Καλό θα είναι να μείνει ένα βράδυ στο ψυγείο.
Είναι γευστικότατο, αλλά προσοχή στις θερμίδες.
Στην original συνταγή, δεν έχει κέτσαπ και μουστάρδα. Και στο μείγμα προσθέτουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού καλά κοπανισμένο καρύδι.
Ντοματοσαλάτα ξιδάτη με βασιλικό
Υλικά: 2 μεγάλες ντομάτες 2 κουταλιές σούπας ξίδι 1 ξερό κρεμμύδι ξυσμένο 2 κουταλιές σούπας λάδι 50 γραμ. γραβιέρα 2 κουταλιές φύλλα βασιλικού 1 σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι 4 φύλλα μαρούλι ή φύλλα...
Σαλάτα Waldorf
Σαλάτα Waldorf 2 μεγάλα μήλα 1 κοτσάνι σέλερι 2 κτσ μαγιονέζα καλής ποιότητος Αλάτι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα μήλα και κατόπιν τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβουμε το σέλερι. Τα ανακατεύουμε με το...