![](repository/wineshop/kkritikokellari.jpg)
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Κόκκινο χρώμα.Αρώματα ήρεμων φρούτων,όπως το σύκο.Στο στόμα είναι μαλακό.
Συνδυασμοί:
Συνδυάζεται με κόκκινο κρέας και τυριά.Χρόνος ζωής:5 έτη.
![](http://greekcook.gr/cache/e4/e4c76b07727745db879d4f0866da1678.png)
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
![](http://greekcook.gr/cache/e4/e4c76b07727745db879d4f0866da1678.png)
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...