Ωστόσο υπάρχει μια ιδιαίτερη: η Λάμπη. Πολύχρωμες πέτρες, εκεί δεν σε εντυπωσιάζουν αν τις πάρεις όμως μαζί σου θα αλλάξεις γνώμη ή αν πας κατά το ξημέρωμα επίσης.
Αν πάλι πεινάς, καλύτερα να πας νωρίς μετά το μπάνιο. Μια υπέροχη ταβέρνα σε περιμένει (καλύτερα να βιαστείς δεν είσαι μόνος).
Διάλεξε ό,τι ψάρι θέλεις, οστρακοειδή, σαλάτα, τζατζίκι και απαραίτητα σαγανάκι. Θα έρθει σε τηγανάκι με ένα μπουκάλι βερμούτ μαζί. Θα το δεις να καίγεται, μην το λυπηθείς μετά. Δεν είναι το πρώτο φλαμπέ σαγανάκι που έχω δοκιμάσει, είναι όμως το καλύτερο.
Τα παιδιά που σερβίρουν είναι πολύ ευγενικά αλλά το μυστικό (μάλλον) δεν θα σου το πουν. Και είναι τόσο απλό: τυράκι, (λίγο) κουρκούτι και μια φωτιά. Θέλει όμως χρόνο, άσε το στο ψυγείο από το προηγούμενο βράδυ και θα δεις τη διαφορά. Τελειώνοντας θα θέλεις γλυκό, αν δεν έχει μείνει, πάρε παγωτό.

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙ!

Στου Ψυρρή On-line

Ξερει κανεις που ειναι του Ψυρρή (ο Ψυρρής; η πλατεια του Ψυρρη; ουτε να το πω δεν ξερω). Του Ψυρρη; Διαβαστε ... Ειδα με φρικη πως υπαρχει site που εξηγει στον ψαγμενο Αθηναιο που ξερει να τρωει και...

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙ!

Barcelona

Μετά από πρόσφατη επίσκεψη στην Βαρκελώνη, έχω να προτείνω δύο εστιατόρια τα οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και τα δύο είναι μη-τουριστικά, οι πελάτες είναι κυρίως ντόπιοι, οι τιμές τείνουν προς το άνω...

ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΙ!

Φαγάδικα των διακοπών: Πήλιο και Μετέωρα

Στο Πήλιο, και συγκεκριμένα στις Πινακάτες που έμεινα, συνιστώ ανεπιφύλακτα την ταβέρνα-τσιπουράδικο Οινοσύφιλος (μη με ρωτάτε τι σημαίνει, κι εγώ ο ίδιος απορώ). Ο ιδιοκτήτης τοπικής καταγωγής είχε...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ