Εκτέλεση:
Βράζουμε ελάχιστα τα μακαρόνια, τα ξεπλενουμε και ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο ανακατεύοντας τα και τα αλατίζουμε ελαφρά.
Σε ένα τηγανάκι σωτάρουμε τα κτενια με ψιλοκομμένο σκόρδο και τα σβήνουμε με τον πελτέ ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε.
Όταν σερβιριστουν τα μακαρόνια σε πιάτο πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό.
Βράζουμε ελάχιστα τα μακαρόνια, τα ξεπλενουμε και ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο ανακατεύοντας τα και τα αλατίζουμε ελαφρά.
Σε ένα τηγανάκι σωτάρουμε τα κτενια με ψιλοκομμένο σκόρδο και τα σβήνουμε με τον πελτέ ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε.
Όταν σερβιριστουν τα μακαρόνια σε πιάτο πασπαλίζουμε με φρέσκο μαϊντανό.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...