Εκτέλεση:
Βάζουμε το λαδάκι στην κατσαρόλα μας να καλύψουμε τον πάτο, τσιγαρίζουμε για αρχή το μοσχάρι μας μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφού έχουμε κόψει σε ροδέλες τα λαχανικά μας(κρεμμύδι, σκόρδο και πιπεριές), τα τσιγαρίζουμε και αυτά μαζί με το μασχάρι για ένα λεπτό. Ρίχνουμε την τομάτα και νερό μέχρι να καλυφθεί το μοσχάρι.
Περιμένουμε να πάρει βράση και χαμηλώνουμε ακριβώς στο μισό της εστίας μας. Σιγοβράζουμε για 2 ώρες. <ιση ώρα πριν γίνει βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μπαχάρι.
Βάζουμε το λαδάκι στην κατσαρόλα μας να καλύψουμε τον πάτο, τσιγαρίζουμε για αρχή το μοσχάρι μας μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφού έχουμε κόψει σε ροδέλες τα λαχανικά μας(κρεμμύδι, σκόρδο και πιπεριές), τα τσιγαρίζουμε και αυτά μαζί με το μασχάρι για ένα λεπτό. Ρίχνουμε την τομάτα και νερό μέχρι να καλυφθεί το μοσχάρι.
Περιμένουμε να πάρει βράση και χαμηλώνουμε ακριβώς στο μισό της εστίας μας. Σιγοβράζουμε για 2 ώρες. <ιση ώρα πριν γίνει βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μπαχάρι.
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...
T-bone steak σε κρεβάτι από κρεμμύδια
Υλικά (για κάθε T-bone steak): 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες χοντρούτσικες λίγο φρέσκο βούτυρο 1 T-bone steak φυσικά αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε τα κρεμμύδια σε...