Φτιάχνεται από το 1950 με παραδοσιακή συνταγή από φυσικό μέλι και ποικιλίες σουσαμιού, χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Είναι πλούσια τροφή σε ασβέστιο (450mg/100gr), περιέχει μαγνήσιο (145mg/100gr) και σίδηρο (4mg/100gr).
Διατηρείτε το λιγότερο μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία ανάλωσης εφόσον τοποθετηθεί στην κανονική θέση, όχι όρθια ή πλάγια, αλλά σε ξηρό και δροσερό μέρος χωρίς μυρωδιές και έντομα.
Tip: Το κρύο σκληραίνει το παστέλι, οπότε αν το προτιμάτε μαλακό μπορείτε να το ζεστάνετε λίγο.
Διαγωνισμός Chiquita
Εκτός βέβαια από το διαγωνισμό, υπάρχει ΠΑΝΤΑ λόγος να φάτε μπανάνες. Είναι πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες. Περιέχουν Βιταμίνη Β (τονώνει το νευρικό σύστημα) και C (ενεργοποιεί το...
Παστέλι Καλαμάτας
Φτιάχνεται από το 1950 με παραδοσιακή συνταγή από φυσικό μέλι και ποικιλίες σουσαμιού, χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Είναι πλούσια τροφή σε ασβέστιο (450mg/100gr), περιέχει μαγνήσιο (145mg/100gr) και...
Σακούλες Ψησίματος
Οδηγίες χρήσης Θερμαίνετε το φούρνο για 10 λεπτά (μέχρι 200 C). Πασπαλίζετε το εσωτερικό της σακούλας με λίγο αλεύρι και το απλώνετε στα εσωτερικά της τοιχώματα. Βάζετε το φαγητό στη σακούλα και την...