Εκτέλεση:
Σε ένα μπώλ αρχικά χτυπάμε όλα τα στερεά μαζί και σε ένα άλλο μπώλ όλα τα υγρά.
Έπειτα τα αναμειγνύουμε και βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 26cm, αφού πρώτα το έχουμε καλά βουτυρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175c - αέρα για 30 λεπτά .
Το σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
Καλή επιτυχία
Σε ένα μπώλ αρχικά χτυπάμε όλα τα στερεά μαζί και σε ένα άλλο μπώλ όλα τα υγρά.
Έπειτα τα αναμειγνύουμε και βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 26cm, αφού πρώτα το έχουμε καλά βουτυρώσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175c - αέρα για 30 λεπτά .
Το σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
Καλή επιτυχία
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...