Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ώριμα αχλάδια και καπνιστή δρυς στη μύτη.Φρούτα και βανίλια στο στόμα, ενώ το τελείωμα είναι χαρακτηριστικό.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει θαλασσινά,ζυμαρικά με κρέμα,πουλερικά και μεσογειακή κουζίνα.Σερβίρεται στους 10-12οC.
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...