Κριθαράκι με κιμά

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
9 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Κριθαράκι με κιμά http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.7 35 5

Υλικά:
  • 1 πακέτο κριθαράκι
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σάλτσα ντομάτας 70 γρ.
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • δυόσμο
Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε. Όταν ο κιμάς μας είναι έτοιμος, διαλύουμε τη σάλτσα σε ένα ποτήρι νερό και τη ρίχνουμε στον κιμά. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το δυόσμο και αφήνουμε να πιεί το νερό του.

Όταν ο κιμάς μείνει με την σάλτσα του σουρώνουμε το κριθαράκι και το ρίχνουμε στο μείγμα του κιμά και ανακατεύουμε να ενώθουν τα υλικά.

Σερβίρουμε το φαγητό μας με γιαούρτι.



Developed by Sidebar | Photos | About