από Ermioni

ΣΥΝΤΑΓΕΣ PHILADELPHIA
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ

 

Υλικά:
  • 350 γρ. πένες
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. αλεύρι
  • 550 ml φρέσκο γάλα
  • μοσχοκάρυδο
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 4 κρόκους χτυπημένους
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 4 ασπράδια
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Λιώνω το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και μαραίνω το κρεμμύδι για 2'.

Ρίχνω το αλεύρι και το γάλα. Τα αφήνω να δέσουν σε χαμηλή φωτιά αφού τρίψω το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώσω.

Στο μεταξύ έχω βράσει τις πένες και τις έχω στραγγίσει καλά.

Ρίχνω στη μπεσαμέλ το τυρί κρέμα, τους κρόκους, τη μισή παρμεζάνα και τη γραβιέρα. Ξαναβάζω στην κατσαρόλα τις πένες.

Προσθέτω τη μπεσαμέλ και ανακατεύω καλά.

Χτυπάω και τα ασπράδια μαρέγκα και προσθέτω στα ζυμαρικά ανακατεύοντας απαλά.

Αδειάζω τα υλικά σε πυρέξ και πασπαλίζω με την υπόλοιπη παρμεζάνα. Το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνω για 12 με 15 λεπτά.

PHILADELPHIA

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

5 κρόκοι αυγών 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 500 γρ. τυρί Μασκαρπόνε ή Φιλαδέλφεια 2 πακέτα σαβαγιάρ του FORNO BONOMI 2 κούπες τσαγιού καφέ εσπρέσσο 4 κουταλιές σούπας ρούμι κακάο VAN HOUTEN...

PHILADELPHIA

Πατέ με καπνιστό σολομό

Υλικα για 4 200 γρ. καπνιστό σολομό 100 γρ. τυρί κρέμα Light 1 κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζετε τη φλούδα από τα λεμόνια και την κρατάτε για το γαρνίρισμα. Στίβετε το χυμό των λεμονιών....

PHILADELPHIA

Scones (Ψωμάκια με γιαούρτι)

Υλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/4 κουτ. γλυκού διτανθρακική σόδα (σκόνη) αλάτι 50 γραμ. βούτυρο Meggle 150 γραμ. τυρί κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι 3 κουτ. σούπας γάλα φρέσκα φρούτα για...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ