Χόβατς [κατσαμάκι]

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
5 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Χόβατς [κατσαμάκι] http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 4.2 31 5

Υλικά:
  • καλαμποκάλευρο
  • βούτυρο ή κρέμα γάλακτος
  • βρασμένο νερό
  • διάφορα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το καλαμποκάλευρο,προσθέτουμε το βούτυρο και μετά ρίχνουμε ζεστό νερό λίγο-λίγο για να μην σβολιάσει, ανακατεύοντας συνεχώς ,ώσπου να πιεί το νερό του και να γίνει πηχτό. Μετά ρίχνουμε τα τυριά τριμμένα ή κομματιασμένα και τα αφήνουμε να ψηθούν λίγο συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Το σερβίρουμε με γιαούρτι ή με κόκκινη σάλτσα ή με σάλτσα σόγια κιμά.

Αν θέλουμε βάζουμε μισό νερό και μισό γιαούρτι και γίνεται πιό ξινούτσικο και πιό ορεκτικό.




Developed by Sidebar | Photos | About