ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΒΓΟΦΕΤΕΣ

 

Υλικά:
  • Φέτες ψωμιού
  • Αβγά
  • πιπέρι, αλάτι
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε τα αβγά με πιρούνι και όχι με μηχάνημα για να μην είναι και πολύ ομοιογενές το μείγμα.
  • Βουτάμε και τις δυο μεριές των φετών ψωμιού στα χτυπημένα αβγά και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο.
  • Τηγανίζουμε και γυρνάμε το ψωμί σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν έχει ροδοκοκκινίσει και από τις 2 μεριές το βγάζουμε από το τηγάνι.

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπεσαμέλ Γιώτης

Είναι νόστιμη και ελαφριά γιατί περιέχει φυτικά λιπαρά. Εσείς το μόνο που προσθέτετε είναι γάλα και είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε πάνω σε οποιοδήποτε φαγητό π.χ. μουσακά, παπουτσάκια, μακαρόνια...

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στραπατσάδα

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα) 1 τηγάνι 4 αυγά 1 μέτρια φρέσκια ώριμη ντομάτα (εναλλακτικά 2 φλιτζάνια του καφέ ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας) λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη ελάχιστο...

ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πιτάκια με αλλαντικά

ΥΛΙΚΑ (4-5 ταψάκια) 4 αυγά 1/2 lt. γάλα 1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κούπα φέτα τριμμένο 1/4 κούπας μπέικον και ζαμπόν τριμμένο λίγο πιπέρι 1 μεγάλη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες 500 gr. φαρινάπ 1...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ