Εκτέλεση:
Αδειάζουμε τα αγγούρια όπως τα κολοκυθάκια. Αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε 2,3,4 κομμάτια για να τα αδειάσουμε πιο εύκολα. Βράζουμε τα καρότα και μετά τα ψιλοκόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα αγγουράκια τουρσί. Χτυπάμε το βούτυρο με την φέτα ώσπου να γίνει ένα αρκετά σφικτό μείγμα και προσθέτουμε τα καρότα, τις πιπεριές, τα αγγουράκια τουρσί καθώς και τις ελιές ψιλοκομμένες.
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα τα αγγούρια. Μετά τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες και τα σερβίρουμε αφού τα κόψουμε σε φέτες.
Αδειάζουμε τα αγγούρια όπως τα κολοκυθάκια. Αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε 2,3,4 κομμάτια για να τα αδειάσουμε πιο εύκολα. Βράζουμε τα καρότα και μετά τα ψιλοκόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα αγγουράκια τουρσί. Χτυπάμε το βούτυρο με την φέτα ώσπου να γίνει ένα αρκετά σφικτό μείγμα και προσθέτουμε τα καρότα, τις πιπεριές, τα αγγουράκια τουρσί καθώς και τις ελιές ψιλοκομμένες.
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα τα αγγούρια. Μετά τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες και τα σερβίρουμε αφού τα κόψουμε σε φέτες.
Ντοματοσαλάτα ξιδάτη με βασιλικό
Υλικά: 2 μεγάλες ντομάτες 2 κουταλιές σούπας ξίδι 1 ξερό κρεμμύδι ξυσμένο 2 κουταλιές σούπας λάδι 50 γραμ. γραβιέρα 2 κουταλιές φύλλα βασιλικού 1 σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι 4 φύλλα μαρούλι ή φύλλα...
Σαλάτα Waldorf
Σαλάτα Waldorf 2 μεγάλα μήλα 1 κοτσάνι σέλερι 2 κτσ μαγιονέζα καλής ποιότητος Αλάτι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα μήλα και κατόπιν τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβουμε το σέλερι. Τα ανακατεύουμε με το...