Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθύ κόκκινο χρώμα,άρωμα βύσσινου,βατόμουρου,μπαχαρικών και βελούδινη γεύση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κρασιού.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κόκκινο κρέας (μοσχάρι,κυνήγι),αλλαντικά και ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες.Σερβίρεται στους 16-18οC
Σαγκρία (No2)
Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...
Κρασιά Ζίτσα
Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...