Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ρουμπινί χρώμα με.Πλούσια μύτη με άρωμα γαρύφαλλου,νότες καπνού,μαρασκίνο,βανίλιας.Μαλακή γεύση κόκκινων φρούτων και δενδρολίβανου.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει αλλαντικά,πουλερικά,ζυμαρικά,ψητό ή μαγειρευτό κόκκινο κρέας,καπνιστά τυριά,φρούτα.Σερβίρεται στους 16-18οC.

ΚΡΑΣΙΑ

Σαγκρία

Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γραμ. ζάχαρη 100 ml μπράντι ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια κανάτα. Προσθέτετε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού,...

ΚΡΑΣΙΑ

Σαγκρία (No2)

Υλικά 1 lt κόκκινο κρασί 100 γρ. ζάχαρη 100 ml brandy ή κονιάκ 1 κομμάτι κανέλλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες...

ΚΡΑΣΙΑ

Κρασιά Ζίτσα

Στα 700 μέτρα υψόμετρο βρίσκεται ο αμπελώνας της Ζίτσας, ένας από τους ορεινότερους και απόμακρους αμπελώνες της Ελλάδας. Το χωριό Ζίτσα βρίσκεται κοντά στα Γιάννενα (απέχει περίπου 30 χλμ). Τα...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ