Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τα κουκιά όπως τα φασολάκια και τα πλένουμε. Τα
ζεματίζουμε για 2-3 λεπτά σε καυτό νερό και τα σουρώνουμε.
- Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις
ρίχνουμε σε νερό με λεμόνι.
- Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τα
κουκιά και όταν πάρουν βράση ρίχνουμε
τις αγκινάρες, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε και
σιγοβράζουμε. Προς το τέλος ρίχνουμε τον άνηθο.
- Διαλύουμε το αλεύρι σε 3 κουταλιές νερό, προσθέτουμε το χυμό
λεμονιού και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να πάρει βράση
και να δέσει η σάλτσα.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...