Εκτέλεση:
Πλύνετε τα μανταρίνια και ξεφλουδίστε τα.
Βράστε τις φλούδες από τα μανταρίνια για 5 λεπτά ώστε να μαλακώσουν.
Κατόπιν βάλτε τις σιγά σιγά στο μπλέντερ και χτυπήστε τις να γίνουν πολτός.
Αναμειγνύετε τον πολτό των μανταρινιών με τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη και τα ζυμώνετε καλά.
Με τη ζύμη φτιάχνετε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάτε μέσα σε ένα πιάτο με ζάχαρη.
Τοποθετείτε τις μπαλίτσες σε μια πιατέλα και σερβίρετε.
Πλύνετε τα μανταρίνια και ξεφλουδίστε τα.
Βράστε τις φλούδες από τα μανταρίνια για 5 λεπτά ώστε να μαλακώσουν.
Κατόπιν βάλτε τις σιγά σιγά στο μπλέντερ και χτυπήστε τις να γίνουν πολτός.
Αναμειγνύετε τον πολτό των μανταρινιών με τα αμύγδαλα και τη ζάχαρη και τα ζυμώνετε καλά.
Με τη ζύμη φτιάχνετε μικρές μπαλίτσες και τις κυλάτε μέσα σε ένα πιάτο με ζάχαρη.
Τοποθετείτε τις μπαλίτσες σε μια πιατέλα και σερβίρετε.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...