Εκτέλεση
- Χτυπάτε την κρέμα ώσπου να γίνει σαντιγί. Την βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
- Στο ενδιάμεσο, κόβετε τις φράουλες σε μικρά κομματάκια και τις πασπαλίζετε με το λικέρ.
- Αφού παγώσει η σαντιγύ, ανακατεύετε με 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και τις φράουλες.
- Σε ατομικά πιατάκια γλυκού, τοποθετείτε μια ροδέλα ανανά κάτω και με ένα κουτάλι καλύπτετε με την κρέμα.
- Πασπαλίζετε με τρούφα και γαρνίρετε με φράουλα.
Σερβίρετε κρύο. Καλή επιτυχία!!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...