Εκτέλεση:
- Ετοιμάζουμε το ζελέ.
- Στρώνουμε ένα τετράγωνο ταψί με τα μπισκότα, τα περιχύνουμε με το μισό ζελέ και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο.
- Μόλις αρχίσει να παγώνει, τοποθετούμε άλλη μια στρώση μπισκότα και το υπόλοιπο ζελέ και ξαναβάζουμε στο ψυγείο.
- Όταν πήξει, ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια και τη ρίχνουμε στο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και βάζουμε στο ψυγείο.

Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...

Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...