Εκτέλεση:
- Βράστε al dente τα Farfalle Primo Gusto σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Χτυπήστε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το ελαφρά κοπανισμένο κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
- Σ' ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίξτε 2 κουταλιές λάδι, το προσούτο σε κομμάτια και τα φύλλα βασιλικού (κομμένα με τα χέρια ή με λεπτό μαχαίρι) και σοτάρετε τα για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.
- Στραγγίξτε τα Farfalle, ρίξετε τα αμέσως στο τηγάνι, προσθέστε τη σάλτσα με την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε 2-3 φορές και σερβίρετε αμέσως.
Μακαρόνια ογκρατέν
Υλικά (για 6 άτομα): ½ φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 4 κουταλιές σούπας αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι, πιπέρι, πάπρικα 1 μέτριο...
Μακαρόνια με κιμά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ (3-4 άτομα) ΥΛΙΚΑ 1/2 πακέτο μακαρόνια 1 τριμμένη ντομάτα ή ανάλογο πελτέ 1/4 κιμά (μοσχαρίσιο, χοιρινό ή ανάμεικτο) 5 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ λάδι 1 κουταλάκι κοφτό αλάτι...
Σπαγγέτι καρμπονάρα
Υλικά: 1/2 κιλό σπαγέτι βρασμένα σε αλατισμένο νερό 1/4 μπέικον μακρόστενο ψιλοκομμένο 1/4 ζαμπόν ψιλοκομένο ή 1/2 ZWANN τριμμένο 1/4 GOUDA τριμμένο 1/4 KERRYGOLD τριμμένο 1 κρέμα γάλακτος (μεσαίο...