Εκτέλεση:
  • Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά και την κόβετε σε μικρά κομμάτια. Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με τη ρίγανη από πάνω.
  • Πλένετε καλά τις σκέπες και τις αφήνετε γύρω στο μισάωρο σε ένα μπολ με ζεστό νερό και το χυμό λεμονιού ώστε να μαλακώσουν και να φύγει η "βαριά μυρωδιά".
  • Στραγγίζετε τις σκέπες και τις κόβετε σε μικρότερα κομμάτια.
  • Παίρνετε ένα ένα κομμάτι από τις σκέπες, τυλίγετε μέσα τους ένα ή περισσότερα κομματάκια συκωταριάς και τα περνάτε στη σούβλα για να τα ψήσετε στα κάρβουνα.
Καλό Πάσχα.

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κόκκινα αβγά

Τα αβγά του Πάσχα πρέπει να χρησιμοποιήθηκαν από την Εκκλησία για να ξεχαστεί ένα άλλο, παλαιότερο ειδωλολατρικό έθιμο των Ρωμαίων. Στην αρχαιότητα, την ίδια εποχή του χρόνου, προσέφεραν στη θεά...

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αρνί στη σούβλα

Προειδοποίηση: Μπορεί η προετοιμασία του αρνιού να σας φανεί εύκολη, το ψήσιμο όμως στη σούβλα είναι πραγματικά δύσκολο και κουραστικό. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε κάποιον έμπειρο στο ψήσιμο ή κάποιον...

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μεζές πασχαλινών αυγών

ΥΛΙΚΑ 6 αυγά πασχαλινά (βρασμένα φυσικά) 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (dijon άν γίνεται) λίγος χυμός λεμονιού αλάτι - πιπέρι - πάπρικα λίγη κάπαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ