Ο σερβιτόρος της καφετέριας μου έδωσε την διεύθυνση του μικροζυθοποιείου το οποίο επισκέφτηκαμε. Εκεί ο Χρήστος και ο Βαρθολομαίος (ιδιοκτήτες του μικροζυθοποιείου) μας καλοδέχτηκαν με πολλά ποτήρια μπύρας κατευθείαν απο τη δεξαμενή. Μας εξήγησαν την παραγωγική διαδικασία, γευτήκαμε τη βύνη και μυρίσαμε το λυκίσκο.

O ζύθος ZEOS (μας τόνισαν πως ο ζύθος είναι αρσενικού γένους) είναι απαστερίωτος, περιορισμένη παραγωγής και τo διαθέτουν σε συγκεκριμένα εστιατόρια και καφετέριες. Επίσης μας είπαν πως η μπύρα τους διατίθεται μόνο χύμα (βαρέλι) και έχει περιορισμένο χρόνο ζωής γύρω στις 30 ημέρες απο την εμφιάλωση σε βαρέλι.

Στο λεκανοπέδιο θα διατεθεί σε συγκεκριμένες μπυραρίες και εστιατόρια.

Πάντως είναι η πιο φρέσκια μπύρα που έχω δοκιμάσει στην Ελλάδα.

ΜΠΥΡΑ

Για φανατικούς ζυθοπότες

Ο σερβιτόρος της καφετέριας μου έδωσε την διεύθυνση του μικροζυθοποιείου το οποίο επισκέφτηκαμε. Εκεί ο Χρήστος και ο Βαρθολομαίος (ιδιοκτήτες του μικροζυθοποιείου) μας καλοδέχτηκαν με πολλά ποτήρια...

ΜΠΥΡΑ

Hoegaarden Blanche

Η μπύρα αυτή διαθέτει ένα ελαφρύ κίτρινο θολό χρώμα, καθώς περιέχει μαγιά και έχει 5% αλκοόλ. Η γεύση της είναι γλυκόξινη με ελαφρά πικρή αίσθηση στο τέλος, ελαφρά πικάντικη με μία υποψία αρώματος...

ΜΠΥΡΑ

kokoras

Υλικά: itan enas kokoras kai pige na katourisei. kapios ton blebei kai auto xezete pano tou lolz lolz Εκτέλεση: o kokoras itan ataxtos kapios ton...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ