Δυσκολία
Κατηγορίες
Επίσης παίρνω το Cooks Illustrated. Αυτό το περιοδικό είναι τρομερό. Είναι πραγματική εγκυκλοπαίδεια μαγειρικής.
Για παράδειγμα, για να δώσουν τη συνταγή για καραμελέ δοκιμάσανε 78 διαφορετικές συνταγές, και εξηγούν πάντα, το πώς και γιατί, την χημεία των διαφόρων υλικών κ.λ.π.
Επισης έχουν πολύ καλό site: http://cooksillustrated.com
Για παράδειγμα, για να δώσουν τη συνταγή για καραμελέ δοκιμάσανε 78 διαφορετικές συνταγές, και εξηγούν πάντα, το πώς και γιατί, την χημεία των διαφόρων υλικών κ.λ.π.
Επισης έχουν πολύ καλό site: http://cooksillustrated.com
Σειρά Μαθημάτων: Στρουθοκάμηλος Ι
Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι κρέας ιδιαίτερα εύγευστο, με πολύ καλά διατροφικά χαρακτηριστικά. Το προτιμούν αθλητές, το συνιστούν γιατροί, το επιλέγουν όσοι αναζητούν ποιότητα και σιγουριά στο πιάτο...
Ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
Η γνωριμία με τα προϊόντα ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ και τον τρόπο παρασκευής του ούζου συνεχίστηκε στο Μουσείο του Ούζου, δίπλα στα σύγχρονα αποστακτήρια της Ποτοποιίας ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ. Τραβήξαμε φωτογραφίες, βίντεο...
Αρχαίων Γεύσεις
Πρόκειται για μια αλυσίδα εστιατορίων του ομίλου Αδάμη (ναι, αυτός που έχει και τα γνωστά Beer Academy). Πολύ πρωτότυπη ιδέα και σίγουρα αξιόλογη η προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν πληροφορίες για...